YAĞLI ZEYTİN

İtalyan, Sicilya ve Türk mutfağına ait en lezzetli yemek tarifleri

2017/03/18

MANGALDA MÜREKKEP BALIĞI (SÜBYE)

›
Mürekkep balığı mesimi başladı! Türkiye'de çok bilinmese de Sicilya'da severek yenen mürekkep balığı, buradaki yerel balıkç...
2017/03/15

TORTA DELLA NONNA (KREMALI TURTA)

›
Dünyada İtalyan tatlısı denince çoğumuzun aklına Tiramisu'dan başkası gelmez. Popülaritesini sonuna kadar haketse de İtalyan mutf...
2016/06/10

KARİDESLİ KABAKLI MAKARNA

›
Karidesli Kabaklı Makarna Yazan Melis Yılmaz Caggia , Haziran 10, 2016   Hazırlık süresi: 15 dakika Pişme süresi: 15 dakika Deni...
2016/05/18

LAZANYA

›
Bugün İtalyan mutfağının belki de en sevilen yemeği olan Lazanya tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında lazanyanın bir çok çeşid...
1 yorum:
2016/05/15

BEŞAMEL SOS

›
Beşamel sos, tüm dünya mutfaklarında yaygın olarak kullanılan temel soslardan biri. Bu kadar popüler olmasının sebebi, her evde hazır bulun...
2016/05/09

RAGU BOLONEZ (İTALYAN USULÜ KIYMALI MAKARNA SOSU)

›
Kıymalı makarna sosu, hepimizin aşina olduğu bir sos. Türk evlerinde genelde kıyma, soğan ve salçayla yapılır. Bolonez sos ise bizim bild...
2016/05/04

FIRINDA KIRMIZI BİBER (KAPYA) DOLMASI

›
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.